Vogt Law property investment

Eiendomsinvestering

Hjem / Services / Eiendomsinvestering

Den juridiske og lokale ekspertisen du trenger for å lykkes

Eiendomsinvestering er vårt største fagområde, og derfor er eiendomsutviklere, utbyggere, eiere og investorer er blant våre viktigste klienter.

Vi bistår med utvikling av eiendom fra idé til ferdigstillelse i alle faser av eiendomsutviklings- og transformasjons-prosjekter. Ulike problemstillinger av både juridisk og strategisk art må håndteres fra planlegging, regulering og utbygging til ferdigstillelse og salg. Vår erfaring og kompetanse omfatter både nærings- og boligeiendommer. 

Med lang erfaring i å bistå utenlandske investorer i Spania, kan vi raskt forstå hvordan vi kan bistå deg mest mulig effektivt. Med inngående kjennskap til eiendomsbransjen og de ulike aktørene som medvirker i utviklings- og byggeprosjekter, samt eiendomstransaksjoner, kan vi hjelpe deg lykkes med dine eiendomsinvesteringer på det spanske markedet.

Vi vet hva våre klienter forventer når det gjelder kvalitet og profesjonelle tjenester, og har et eksepsjonelt team som tillater oss å møte disse behovene.

Christine Sollie Jensen, administrerende direktør & partner i Vogt Advokatfirma

Relaterte nyheter

Vogt Law property investment

Slik leier du ut boligen din i Spania

Mange som kjøper bolig i Spania ønsker å leie den ut i kortere eller lengre perioder. Da er det viktig at du setter deg inn i dine plikter som utleier.

Vogt Law - Home under construction

Slik kjøper du bolig som er under oppføring

Hvis boligen du skal kjøpe er under bygging er det lurt å ha oversikt over hvilke forpliktelser utbyggeren har til deg som kjøper. Vi har oversikten du trenger for å lykkes.

Se flere nyheter