Vogt Law services

Tjenester

Hjem / Tjenester

Vogt Advokatfirma har den juridiske og lokale ekspertisen for å kunne hjelpe både virksomheter og privatpersoner med å lykkes på det spanske markedet.

Vi bistår næringslivet med transaksjoner, komplekse prosjekter og tvister innenfor alle forretningsjuridiske fagområder.

Med solid juridisk fagkompetanse og et stort strategisk nettverk i Spania, holder våre advokater seg regelmessig oppdatert på trender og utvikling for å kunne gi råd som legger til rette for langsiktig verdiskapning.

Med over 20 års erfaring og kompetanse innen både det norske og spanske rettssystemet kan Vogt Advokatfirma bistå deg ved å være en juridisk og språklig brobygger i Spania.

Våre rådgivere kan hjelpe på både norsk, engelsk og spansk, slik at du kan føle deg trygg på at dine interesser blir godt ivaretatt.

Nedenfor finner du mer informasjon om noen av våre nøkkeltjenester.

Vogt Advokatfirma har den juridiske og lokale ekspertisen du trenger for å lykkes med eiendomsinvesteringer på det spanske markedet.

Les mer

Vi navigerer deg gjennom det spanske rettssystemet slik at du får realisert boligdrømmen i Spania. Vi kan bistå deg i Marbella-området, langs Spanias sørkyst, på Ibiza og på Mallorca – alt mens du sitter i hjemme i Norge.

Les mer

Ønsker du å starte din egen bedrift kan vi sammen sørge for at forretningen står stødig fra start. Dette inkluderer planlegging av struktur og bedriftsorganer, utarbeidelse av vedtekter, registreringer og selskapsstiftelse.

Les mer

Vi bidrar til en sømløs arvefordeling av eiendommen din, som sikrer dine ønsker, og sparer arvingene dine for unødig jobb, avgifter og konflikter. Dette inkluderer hjelp med arveavgift og testamente.

Les mer

Med din egen skatterepresentant i Spania sørger vi for at skattene du må betale før, under og etter eiendomskjøpet blir håndtert og betalt på riktig måte. Vi hjelper både selskaper og privatpersoner.

Les mer

Vi tilbyr et bredt utvalg av juridisk bistand, og tar gjerne en uforpliktende prat slik at vi kan avdekke om vi kan imøtekomme dine behov.

Relaterte nyheter

veldedighetsgalla Maiti Nepal

Galla i luksushavnen

Den femte veldedighetsgallaen til Maiti Nepal Marbella ble avholdt 10. september i Puerto Banús.

Derfor bør du opprette et testament i Spania

Har du bolig i Spania kan det av flere grunner lønne seg å sette opp et spansk testament. Les mer om hvorfor både du og arvingene kommer bedre ut av det.

Vogt Law property investment

Slik leier du ut boligen din i Spania

Mange som kjøper bolig i Spania ønsker å leie den ut i kortere eller lengre perioder. Da er det viktig at du setter deg inn i dine plikter som utleier.

Se flere nyheter