Vogt Law business lawyer

Slik jobber vi

Vårt viktigste mål er at opplevelsen din skal bli så sømløs og positiv som mulig. Integritet og proaktiv oppfølging ligger i hjertet av det vi driver med, og her er det du og din sak som står i fokus.

Våre dyktige og erfarne rådgivere kan hjelpe deg med de juridiske prosessene du trenger på norsk, engelsk eller spansk. Ved å snakke ditt eget språk gjennom hele prosessen kan du føle deg som hjemme, der du vet hva som skjer fra begynnelse til slutt.

Ved hjelp av vår kjennskap til både norske og spanske systemer hjelper vi deg med å navigere de juridiske og kulturelle forskjellene.

Vi hjelper deg så lenge du ønsker

Å kjøpe eiendom i et fremmed land er et spennende prosjekt, men det kan også være en lang og ukjent prosess. Hos oss står du aldri alene, og ved å guide deg hele veien vil vi gjøre vårt beste for at hele kjøpsprosessen skal være en stressfri og positiv opplevelse.

Du vil få tildelt en dedikert kontaktperson som følger deg tett fra begynnelsen og frem til du står med nøkkelen i hånda – eller til du føler deg trygg på at du kan gå videre alene.

Vi representerer deg

Det spanske systemet krever fortsatt fysisk signering på dokumenter, og vi forstår at det verken er praktisk eller økonomisk å dra ned til Spania hver gang et dokument skal underskrives. Vi kan representere deg ved fysisk oppmøte og signeringer der det trengs, mens du er hjemme i Norge.

Vi er uavhengige

Vi tar våre egne beslutninger og arbeider selvstendig uten å bli ledet av noen andre interessenter. Vi er et kommersielt byrå uten noen avtaler om kunderekruttering. Klientene våre kommer direkte til oss fordi de mener at vi vil være den beste partneren for dem.

Vi er diskrete

Som klient kan du føle deg trygg på at vi behandler saken din og opplysningene dine med konfidensialitet til enhver tid.

Få uforpliktende konsultasjon

Er det noe du er usikker på rundt kjøp eller salg av bolig eller andre juridiske utfordringer? Vi tar gjerne en uforpliktende prat for å høre hvordan vi kan bistå deg.