veldedighetsgalla Maiti Nepal

Galla i luksushavnen

Hjem / Galla i luksushavnen

Den femte veldedighetsgallaen til Maiti Nepal Marbella ble avholdt 10. september i Puerto Banús.

Gallaen støtter Maiti Nepal, en non-profit organisasjon som siden 1993 har arbeidet mot menneskehandel og har kjempet for å forebygge seksuell utnyttelse av kvinner og barn. Organisasjonen har siden oppstarten reddet over 35 000 kvinner og barn, og driver et barnehjem og en skole i Katmandu i Nepal.

Årets galla, med 200 gjester, ble avholdt under åpen himmel på hederspiren i luksushavnen Puerto Banus. Her serverte restauranten PiCu gallamiddag som inkluderte underholdning og veldedighetsauksjon. I løpet av kvelden ble nesten 82 000 euro samlet inn. Pengene skal i første omgang finansiere Teresa Academy, skolen der Maiti Nepal gir utdanning til nærmere 300 barn.

Hjelpeorganisasjonen blir drevet av Marianne Steneholm, som har bodd i Marbella i over 20 år.

Kontaktperson

Relaterte nyheter

Derfor bør du opprette et testament i Spania

Har du bolig i Spania kan det av flere grunner lønne seg å sette opp et spansk testament. Les mer om hvorfor både du og arvingene kommer bedre ut av det.

Vogt Law property investment

Slik leier du ut boligen din i Spania

Mange som kjøper bolig i Spania ønsker å leie den ut i kortere eller lengre perioder. Da er det viktig at du setter deg inn i dine plikter som utleier.

Vogt Law meeting

Kjenner du til skattereglene for å eie bolig i Spania?

Har du fast eiendom i Spania, men bor i Norge, regnes du som ikke-resident i Spania. Her finner du en kort oversikt over skatter og avgifter du som ikke-resident må betale.


Se flere nyheter