veldedighetsgalla Maiti Nepal

Galla i luksushavnen

Den femte veldedighetsgallaen til Maiti Nepal Marbella ble avholdt 10. september i Puerto Banús.

Gallaen støtter Maiti Nepal, en non-profit organisasjon som siden 1993 har arbeidet mot menneskehandel og har kjempet for å forebygge seksuell utnyttelse av kvinner og barn. Organisasjonen har siden oppstarten reddet over 35 000 kvinner og barn, og driver et barnehjem og en skole i Katmandu i Nepal.

Årets galla, med 200 gjester, ble avholdt under åpen himmel på hederspiren i luksushavnen Puerto Banus. Her serverte restauranten PiCu gallamiddag som inkluderte underholdning og veldedighetsauksjon. I løpet av kvelden ble nesten 82 000 euro samlet inn. Pengene skal i første omgang finansiere Teresa Academy, skolen der Maiti Nepal gir utdanning til nærmere 300 barn.

Hjelpeorganisasjonen blir drevet av Marianne Steneholm, som har bodd i Marbella i over 20 år.

Kontaktperson

Relaterte nyheter

forskuddsbetaling innen eiendomsutvikling

Dette er nyttig å vite om forskuddsbetaling innen eiendomsutvikling

Vurderer du å kjøpe deg inn i et byggeprosjekt i Spania, eller er du allerede i en prosess? Da vil du bli godt kjent med konseptet forskuddsbetalinger, en av de mest grunnleggende transaksjonene mellom kjøper og utbygger.

Vogt Law Chrstine Sollie Jensen and José Luis Rojas Vazquez

Dette er riktig juridisk prosedyre for å forhindre ulovlige transaksjoner 

I enhver profesjonell kjøps- og salgsprosess er det en risiko for ulovlige transaksjoner, som hvitvasking av penger eller finansiering av terrorisme. For å forebygge dette er alle profesjonelle parter i prosessen nødt til å følge pålagte rutiner på riktig måte.

Derfor bør du opprette et testament i Spania

Har du bolig i Spania kan det av flere grunner lønne seg å sette opp et spansk testament. Les mer om hvorfor både du og arvingene kommer bedre ut av det.

Se flere nyheter